3 antwoorden op “Reacties”

 1. In het verslag van de BBPf gelezen dat er een bouwcentrumrotterdam website bestaat. Gelijk gekeken en ik was aangenaam verrast. Wat een geweldig leuk initiatief! Gelijk bekende namen tegen komen en veel beelden die nostalgische herinneringen oproepen.
  Zelf heb ik meer dan twintig jaar in dienst van het Bouwcentrum gewerkt en tot op de dag van vandaag ben ik er apetrots op deel te hebben uitgemaakt van dit unieke instituut.
  Wat betreft de website stel ik me voor dat er nog aanzienlijk meer content nodig is om deze verder aan te vullen. Al weet ik natuurlijk niet wat de visie van de huidige redactie op dit punt is.
  In ieder geval wil ik hierbij laten weten dat ik nog over vrij veel informatie van het Bouwcentrum beschik. Zo heb ik nog alle “Bouwstenen” die vanaf 1970 (mijn jaar van in dienst treden) zijn verschenen. Maar ik heb ook nog andere zaken die wellicht voor het archief van de website interessant kunnen zijn. Enfin, ik wil maar aangeven dat ik graag bereid ben alles wat in mijn bezit is over het Bouwcentrum voor dit geweldige platform ter beschikking te stellen dan wel eventueel op andere wijze een bijdrage hieraan te leveren.
  Maar mijn ultieme droom is natuurlijk, nog één keer de ring van Corneel Kostman te mogen kussen. Maar deze ‘running gag’ is alleen bij hem bekend.
  Nogmaals aan jullie allen mijn welgemeende complimenten voor dit mooie initiatief.
  met vriendelijke groet,
  Joop van Es

 2. Beste,
  Kunnen jullie me helpen met een bijna onoplosbaar probleem in mijn koopwoning? Heb sinds een maand of 4 , continue frequent een borrelend ,zwevend sissend geluid in mijn woning. Heb alles al getraceerd/onderzocht waar de bron zit. Ik voel me machteloos doordat ik de bron nog steeds niet heb achterhaald. Slaap al maanden met de wekkerradio aan op het geruis borrelend zwevend geluid te onder drukken .

  1. Beste heer Van Sommeren,

   Helaas kunnen wij u hiermee niet helpen.
   Deze website, bouwcentrumrotterdam.nl, is alleen een historisch archief van het oude Bouwcentrum.

   Het laatst bekende actieve deel van het instituut dat -ook particulieren- adviseert was/is: http://www.bouwcentrum-advies.nl , wellicht dat men u daar nog verder kan helpen?

   Ik hoop dat u de juiste oplossing voor uw probleem weet te vinden,
   vriendelijke groet,

   Jan Enzlin
   beheerder http://www.bouwcentrumrotterdam.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *